• darkblurbg
  Стиропор Лајсни и Панели
  Производство на Лајсни и Панели од Стиропор.
 • slidebg1
  Украсни
  3Д Панели
  Тие се со елегантен 3 D ефект
  Се користат во
  канцеларии продавници хотели забавни паркови спални соби
 • slidebg1
  Реклами и Букви од стиропор
 • darkblurbg

Производство на Лајсни и Панели од Стиропор

Ние ви го претставуваме нашиот систем од сите ваши желби:

 • Звучна изолација
 • Термоизолација
 • Заштита од оштетување
 • Дизајн
 • Функционалност

Реновирањето на стари згради се повеќе е важно. Нашите производи се идеални за украсување и термоизолација на стари и нови фасади.

3 D ѕидни панели како декорација

Проектирање и изведба на деловни решенија за уредување со 3D панели.

Дизајн Студио

Бесплатно

Бесплатно Дизајн Студио

Проектирање и изведба на деловни решенија за уредување со Лајсни и Панели од стиропор.

Внатрешни реклами

Дизајн на букви со различен фонт комбинирани со разни изведби и логотипи за внатрешни реклами. Цела палета на бои се бираат според RAL карта и компјутерски сечење со CNC машина овозможува да се создаде уникатен изглед на било кој знак.

Види повеќе

 


Цени од 2,5 еу за 20 цм висина на буква

Надворешни реклами

Малата тежина овозможува производство на букви со голема димензија и се идеални за големи фасадни површини. Овој тип на рекламирање е одличен избор за надворешно обележување, бидејќи буквите се лесни, отпорни на сите временски услови, и лесно се инсталираат.


Бренд

За да вашиот бренд заблеска во најдобро светло и уште поважно,да привлече што повеќе купувачи ќе треба да има добро осмислена реклама.

Ние можеме да изработиме различни форми од стиропор кои се одлична замена за 3D светлечки букви бидејќи даваат сличен 3D ефект, и се многу поевтини од светлечката варијанта.
Може да бидат од 2 см-15cm дебелина офарбани со боја и предна страна по желба на нарачателот.

Специјалните знаци и знаците со логоа во боја се направени од styrodur и цената е по договор. Фарбањето се прави со високо квалитетна акрилна фасадна боја, за да вашите реклами се издржливи и отпорни на временски услови. Поставување е едноставно, со лепење со силикон.

Прегледај изработени букви, реклами за фирми и други изведби.

Натписи , логотипи , украсни букви, броеви и разни модели за други намени.

Стиромонт Монти

МЕЃУСПРАТНИ КОНСТРУКЦИИ СТИРОМОНТ МОНТИ И ПОЛНАЧИ

Елементи од стиропор за градежништво.


Испрати ни слика и димензии на објектот

Измери го објектот кој ќе се реновира во должина и ширина како и прозорци и врати или отвори и столбови. Испрати неколку слики од различни агли за да се направи проектот со лајсни или панели.


Ќе креираме објект во 3Д димензија

Димензиите на вашиот објект,соба дуќен или деловен простор се вцртуваат во 3Д и се додаваат надворешни лајсни , 3д ѕидни панели,украси ,бројки ,текст, реклами за фирми од стиропор.


Ќе добиеш цена и слика на проектот.

Уплати 25% од договорената цена на наша сметка и работата ќе може да почне. Проектот во 3Д го добиваш бесплатно а изработката на лајсните и панелите е од 7- 15 дена.


Цените ги формираме со испратени слики и димензии на вашиот објект
Испрати порака со податоци за објектот на posteryu@gmail.com и јави се на 071-348-373